uitzendbureau infra

Personeel nodig

U hebt goed personeel nodig. Onverwacht, structureel, voor een korte tijd maar soms ook weer lang. De steeds grilliger markt maakt snelle aanpassing van de personele bezetting noodzakelijk. Flexibele arbeid is hiervoor dé oplossing. Maar ook andere ontwikkelingen vragen om een flexibele personeelscapaciteit. Denk bijvoorbeeld aan de toename van deeltijdwerk, kostenbeheersing en outsourcing van productiewerkzaamheden.

Werkwijze

Efficiënt, maar met zorg de juiste match tussen werkgever en werknemer realiseren, dát is waar wij voor staan. U krijgt bij ons één contactpersoon. Deze contactpersoon onderhoudt met u een intensieve klantrelatie, kent de cultuur van uw organisatie, weet wat voor u belangrijk is bij het vinden van de juiste werknemer en denkt met u mee om adequaat in te kunnen spelen op toekomstige personeelsvraagstukken. Welke werkwijze wij hanteren lichten wij graag kort aan u toe:

  1. Wanneer wij elkaar voor het eerst ontmoeten vindt er een uitgebreide kennismaking bij u op kantoor plaats. Tijdens dit gesprek bespreken wij de openstaande vacature(s) en verdiepen wij ons in de bedrijfscultuur van uw organisatie. Ook wanneer u langer klant bij ons bent komen wij bij u op kantoor om de vacature(s) te bespreken, zodat wij naast het doornemen van de vacature kennis kunnen maken met de afdeling waar deze vacant is.
  2. Vanuit die vraag wordt gekeken welke dienstverlening het beste bij uw personeels vraagstuk past en ontvangt u van ons een voorstel voor het invullen hiervan (uitzenden, detacheren of werving & selectie).
  3. Wij gaan actief op zoek naar de juiste werknemer(s). Hiervoor zetten wij ons netwerk in, adverteren wij op onze website en doorzoeken diverse databases.
  4. Wij maken een voorselectie van de geselecteerde kandidaten.
  5. 5. Wij plannen voor u de sollicitatiegesprekken met de kandidaten in.
  6. Wij nemen voor u een persoonlijkheidstest af die als leidraad voor uw tweede gesprek kan dienen.
  7. De werknemer treedt bij u in dienst.
  8. Een maand na indiensttreding maken wij een afspraak om het functioneren van de werknemer te evalueren.
  9. Ook na de procedure onderhouden wij intensief contact met u.

Contact

Bent u op zoek naar personeel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.