Voor een goede opdrachtgever zijn we op zoek naar een Planner GWW in de omgeving van Oudkerk. Als Planner GWW ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse planning en organisatie van alle voorkomende werkzaamheden. Ook ben je het aanspreekpunt voor uitvoerders, medewerkers, de werkplaats en opdrachtgevers. Daarnaast kan je als Planner GWW vooruitkijken op verschillende situaties en daar actief op inspelen. Lijkt je dit een leuke functie? Solliciteer dan nu!

 

Wat wij vragen:

 

Wat wij bieden:

 

Ben jij de Planner GWW die we zoeken? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je cv naar Info@infranoord.nl of bel naar 050-5010708.

Over Infra-Noord/JOB Consultant

Infra-Noord is de specialist op het gebied van infra branche breed. Wij vinden het belangrijk om jou te leren kennen zodat we weten wat bij je past. Daarnaast bieden wij ook trainingen en opleidingsmogelijkheden aan. Volg ook onze Facebookpagina!

Vakman GWW

Voor een goede opdrachtgever zijn we op zoek naar een Vakman GWW in de omgeving van Oudkerk. Als Vakman GWW speel je een belangrijke rol in diverse grond-, weg- en waterbouwprojecten, variërend van kleine tot grootschalige projecten. Je werkt goed samen met je team om verschillende taken uit te voeren, waaronder grondwerkzaamheden, het aanleggen van rioleringssystemen en het uitvoeren van diverse ondersteunende werkzaamheden om het project succesvol te voltooien.

Wat wij vragen:

 

Wat wij bieden:

Ben jij de Vakman GWW die we zoeken? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je cv naar Info@infranoord.nl of bel naar 050-5010708.

Over Infra-Noord/JOB Consultant

Infra-Noord is de specialist op het gebied van infra branche breed. Wij vinden het belangrijk om jou te leren kennen zodat we weten wat bij je past. Daarnaast bieden wij ook trainingen en opleidingsmogelijkheden aan. Volg ook onze Facebookpagina