Voor een goede opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Chauffeur Internationaal. In deze functie reis je met een dieplader heel Europa door voor het ophalen en afleveren van machines voor in het grondverzet, de recycling en in de overslag. Ben jij in het bezit van een groot rijbewijs, heb je ervaring met het besturen van machines en wil jij graag diverse plaatsen zien in Europa terwijl je hiervoor betaald krijgt? Dan zoeken wij jou!

De locaties van het ophalen en afleveren van machines zijn elke keer verschillend, zo kan het zijn dat je de ene week ’s avonds thuis slaapt en de andere week de hele week in de kost zit. Daarnaast kan het voorkomen dat je in moet vallen op een kraan bij een mobiele breker of dat je diverse onderhoudswerkzaamheden uitvoert op de werkplaats.

Wat wij vragen

Wat wij bieden

Ben jij de Chauffeur die we zoeken? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je cv naar info@infranoord.nl of bel naar 050-5010708.

Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een (Assistent) Monteur voor het plaatsen van haardinstallaties en rookkanaalconstructies. Heb jij al enige ervaring met een soortgelijke functie, of ben jij een handige aanpakker die graag zijn handen uit de mouwen steekt? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Als assistent monteur maak je deel uit van een dynamisch team en ga je samen met een ervaren monteur op pad. In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de installatie van complete haarden en rookkanalen bij de klanten thuis. Je zult ombouwen creëren, inbouwhaarden plaatsen en reparaties en storingen oplossen. Elke dag brengt iets nieuws in deze job, en je krijgt de kans om zowel je technische vaardigheden als je klantgerichtheid te ontwikkelen.

Wat wij vragen

Wat wij bieden

Ben jij de (Assistent) Monteur die we zoeken? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je cv naar roden@selectpeople.nl of bel naar 050-5020301.