Voor een goede opdrachtgever zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider. Heb jij al enige ervaring met een soortgelijke functie, of ben jij nu werkzaam als (riool)monteur en toe aan de volgende stap in je carrière? Dan is deze functie echt iets voor jou!

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen en adviseren van de servicemonteurs. Je zorgt ervoor dat ze elke dag goed voorbereid de deur uit gaan. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

Wat wij vragen

Wat wij bieden

Ben jij  de Werkvoorbereider die we zoeken? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je cv naar info@infranoord.nl of bel naar 050-5010708.

Wij zoeken een rioolservicemedewerker in de omgeving van Hoogezand. Als servicemedewerker heb je een technische en uitdagende functie. Je verhelpt zelfstandig rioolverstoppingen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Je komt dus op veel verschillende locaties en elke klus is weer een andere uitdaging. Ervaring als rioolservicemedewerker is niet noodzakelijk.

Wat ga je doen

Wat wij vragen

Wat wij bieden

Ben jij de rioolservicemedewerker die we zoeken? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je cv naar roden@selectpeople.nl of bel naar 050-5020301.

Over Infra-Noord/JOB Consultant

Infra-Noord is de specialist op het gebied van infra branche breed. Wij vinden het belangrijk om jou te leren kennen zodat we weten wat bij je past. Daarnaast bieden wij ook trainingen en opleidingsmogelijkheden aan. Volg ook onze Facebookpagina:

Voor een goede opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Kraanmachinist Lange Giek. Ben jij op zoek naar een tijdelijke klus of juist werk voor langere tijd? Beide is mogelijk!

Wat wij vragen

 Wat wij bieden

Ben jij de Kraanmachinist Lange Giek die we zoeken? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je cv naar info@infranoord.nl of bel naar 050-5010708.

Over Infra-Noord/JOB Consultant 

Infra-Noord is de specialist op het gebied van infra branche breed. Wij vinden het belangrijk om jou te leren kennen zodat we weten wat bij je past. Daarnaast bieden wij ook trainingen en opleidingsmogelijkheden aan.

Voor een leuke opdrachtgever uit de omgeving van Hoogezand zijn we op zoek naar een part time (20-25 uur per week) chauffeur voor op de zuigwagen. Je zal veelal ingezet worden om verstopte rioleringen te ontstoppen. Het kan ook eens voorkomen dat een ondergelopen kruipruimte leeggezogen moet worden. Het aantal uren per week is uit te breiden d.m.v. diverse hand-en-spandiensten.

Wat wij vragen

Wat wij bieden

Ben jij de chauffeur die we zoeken? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je cv naar info@infranoord.nl of bel naar 050-5010708.

Over Infra-Noord/JOB Consultant

Infra-Noord is de specialist op het gebied van infra branche breed. Wij vinden het belangrijk om jou te leren kennen zodat we weten wat bij je past. Daarnaast bieden wij ook trainingen en opleidingsmogelijkheden aan. Volg ook onze Facebookpagina!

Als onderhoudsmedewerker asfaltmenginstallatie ben je samen met een aantal collega’s verantwoordelijk voor de uitvoering van onderhoud en reparaties en het verhelpen van storingen aan de meng installatie.

Dit betekend:

– In goede staat houden van de asfaltmenginstallatie installatie zodat met minimale stilstand geproduceerd kan worden;

– Uitvoeren van dagelijks onderhoud aan de meng installatie;

– Signaleren van terugkerende reparaties;

– Uitvoeren van reparaties;

– Verhelpen van storingen aan de meng installatie;

– Mede uitvoeren van het winteronderhoud;

– Bijhouden van de voorraad in het magazijn;

– Schoonhouden van de AMI en het omliggende terrein;

– Het assisteren van collega’s waar nodig.

Functie-eisen:

– Je hebt een technisch mbo-diploma (denk aan mechatronica, electro, lassen, monteur);

– Je hebt bij voorkeur ervaring als menger of monteur;

– Je hebt ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking en/of procesbesturing & electro (basis).

Vaardigheden

 • Liefst 1 jaar onderhoudsmedewerker ervaring.

Uren per week: 40

Voordelen

 • Reiskostenvergoeding;
 • Vakantiegeld;
 • Pensioenregeling.

Als menger zorg je voor de bediening van de asfalt/beton meng machine. Je zorgt voor een goed verloop van de productie en je werkt samen met de weger en assistent molenbaas.

Je bent verantwoordelijk voor:

 • het opstarten en leegdraaien van de Meng installatie;
 • produceren volgens dagplanning;
 • onderhouden van dagelijkse contacten met uitvoerders van afnemers met betrekking tot te leveren producten;
 • goed verloop van productieproces (invoeren bouwstoffen, verhelpen storingen);
 • bijhouden van opslag in silo’s (wat zit waarin);
 • bijhouden van geproduceerde hoeveelheden en storingen;
 • juiste behandeling van afvalstoffen die vrijkomen bij productie en onderhoud;
 • je assisteert collega’s waar nodig;
 • het informeren van de bedrijfsleider over de voorraad bouwstoffen;
 • maken van de dagplanning;
 • bestellen vulstoffen voor de dag productie.

Vaardigheden

 • Liefst 1 jaar Menger asfaltproductie ervaring.

Uren per week: 40

Voordelen

 • Reiskostenvergoeding;
 • Vakantiegeld;
 • Pensioenregeling.

Wij zijn op zoek naar een allround servicemonteur riolering. Als servicemonteur heb je een uitdagende en technische functie. Zelfstandig verhelp je o.a. rioolverstoppingen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Daarnaast heb je zo nu en dan storingsdienst; dat betekent dat je in de avond en in het weekend bereikbaar bent. Hier krijg je uiteraard extra toeslag voor. Kennis is geen must, het is belangrijker dat je wilt werken en dat je technisch inzicht hebt.

Werkzaamheden bestaan o.a. uit:

Wat wij vragen

Wat wij bieden

Ben jij de allround servicemonteur die we zoeken? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je cv naar info@infranoord.nl of bel naar 050-5010708.

Over Infra-Noord/JOB Consultant

JOB Consultant is het uitzendbureau als het gaat om o.a. de automotive, techniek, schoonmaak en chauffeurs. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je weer met een Big Smile naar je werk? Maak dan gebruik van onze jarenlange expertise en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!