Voor een goede opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Vrachtwagenchauffeur Autolaadkraan in de omgeving van Hardegarijp. Als vrachtwagenchauffeur op een autolaadkraan heb je een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid. Je hoofdtaak is het zorgvuldig vervoeren van lading van punt A naar punt B. Dit kan variëren van het opruimen van bermgras voor groenprojecten tot het afleveren van rijplaten bij een nieuw project. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en diversiteit in je werkzaamheden.

 

Wat wij vragen:

Wat wij bieden:

Ben jij de Vrachtwagenchauffeur Autolaadkraan die we zoeken? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je cv naar Info@infranoord.nl of bel naar 050-5010708.

Over Infra-Noord/JOB Consultant

Infra-Noord is de specialist op het gebied van infra branche breed. Wij vinden het belangrijk om jou te leren kennen zodat we weten wat bij je past. Daarnaast bieden wij ook trainingen en opleidingsmogelijkheden aan. Volg ook onze Facebookpagina!

Voor een goede opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider GWW in de omgeving van Hardegarijp. Heb jij een passie voor grond-, weg- en waterbouwprojecten en wil je de verbindende schakel zijn tussen plan en realisatie? Solliciteer dan voor deze functie! Als Werkvoorbereider speel je een belangrijke rol in het gehele projectproces, waarbij je verantwoordelijk bent voor het plannen en coördineren van projecten binnen de vastgestelde tijdslimieten. Je fungeert als de rechterhand van de projectleider, waarbij je ondersteuning biedt en zelfstandig leidinggeeft aan kleine projecten. Daarnaast onderhoud je nauw contact met diverse belanghebbenden, zowel intern als extern, om een soepele voortgang van het project te krijgen.

 

Wat wij vragen:

Wat wij bieden:

Ben jij de Werkvoorbereider GWW die we zoeken? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je cv naar Info@infranoord.nl of bel naar 050-5010708.

 

Over Infra-Noord/JOB Consultant

Infra-Noord is de specialist op het gebied van infra branche breed. Wij vinden het belangrijk om jou te leren kennen zodat we weten wat bij je past. Daarnaast bieden wij ook