Houd jij van het bereiden van lekkere broodjes, soep en snacks en weet jij deze passie op een enthousiaste manier over te brengen op je gasten? Ben je gastvrij, enthousiast en verantwoordelijk? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

Voor een bedrijfsrestaurant in een productiebedrijf in de omgeving van Leek zoeken wij een ervaren cateringmedewerker/beheerder.

Wie ben je?

Je bent een ervaren cateringmedewerker, die zelfstandig de lunch kan verzorgen, vanaf de voorbereiding tot en met de afsluiting. Je werkt in een team samen met 2 collega’s, met wie je je locatie met veel plezier draaiende houdt.

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

Wat vragen wij:

Wij bieden:

Ben jij de Cateringmedewerker C die we zoeken? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je cv naar info@infranoord.nl of bel naar 050-5010708.

Voor een goede opdrachtgever zijn we op zoek naar een Horecamedewerker in de omgeving van Norg. Als Horecamedewerker ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de hotelgasten, je zet zalen klaar en je zorgt ervoor dat alles er weer netjes eruitziet. Daarnaast spring je af en toe bij in de afwas en zorg je ervoor dat alle gasten tevreden vertrekken. De diensten verschillen per week, dus flexibiliteit is een vereiste.

Wat wij vragen:

Wat wij bieden:

Ben jij de Horecamedewerker die we zoeken? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je cv naar Info@infranoord.nl of bel naar 050-5010708.

Over Infra-Noord/JOB Consultant

Infra-Noord is de specialist op het gebied van infra branche breed. Wij vinden het belangrijk om jou te leren kennen zodat we weten wat bij je past. Daarnaast bieden wij ook trainingen en opleidingsmogelijkheden aan. Volg ook onze Facebookpagina!