Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Commercieel Administratief Medewerker. Heb jij al enige ervaring met een soortgelijke functie, beheers jij naast de Nederlandse ook de Engelse taal redelijk en word jij blij van een tevreden klant? Dan is deze functie echt iets voor jou!

In deze functie zorg je voor een adequate ondersteuning van de salesafdeling en ben je veelal het eerste aanspreekpunt voor zowel het uitgebreide dealernetwerk als voor de eindklanten. Naast het uitwerken van orders ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van offertes en het opvolgen hiervan. Je bent in staat om de klantvraag te analyseren en klanten telefonisch te begeleiden in het oplossen van hun vraagstukken of door te spelen naar een andere afdeling.

Wat wij vragen

Wat wij bieden

Ben jij de Commercieel administratief medewerker die we zoeken? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je cv naar roden@selectpeople.nl of bel naar 050-5020301.

Over Select People;

SELECT people is het uitzendbureau als het gaat om o.a. de automotive, techniek, Transport, Horeca en chauffeurs. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je weer met een Big Smile naar je werk? Maak dan gebruik van onze jarenlange expertise en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Voor een goede opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Planner (parttime). De opdrachtgever is een redelijke speler op het gebied van rioolbeheer. Hierom zijn we dan ook op zoek naar een administratieve duizendpoot met technisch inzicht. Je komt te werken in een klein en hecht team en ondersteunen elkaar daar waar het kan. Het is belangrijk dat je kunt werken in een hectische omgeving. Je weet klanten op een juiste wijze te woord te staan en vervolgens in te plannen, via een op maat geschreven digitaal platvorm. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de klachten afhandeling en draag je zorg dat de bonnen goed verwerkt worden en klaar gezet worden voor facturatie en/of een vervolg afspraak. Het aantal dagen is in overleg uit te breiden met andere werkzaamheden.

Wat wij vragen

Wat wij bieden

Ben jij de Planner die we zoeken? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je cv naar info@infranoord.nl of bel naar 050-5010708.